Eerste avontuur
Door: Auke, Redmar en Timon
Blijf op de hoogte en volg TimonAukeRedmar
24 Januari 2008 | Nederland, Nijmegen
Het eerste avontuur: Timon, Redmar en Auke zijn allen op de kamer van hun studievereniging, Mundus. Redmar gooit pennen in het plafond en praat wat met Irene over tentamens. Jorn en Dick printen ondertussen wat uit. Timon zit achter de computer. De sfeer op de kamer is gezellig. Jorn en Dick betalen voor hun printopdrachten en verlaten de Munduskamer. Redmar groet hen gedag. Timon is inmiddels van computer gewisseld. Redmar belt ondertussen met Laura; hij heeft haar aantekeningen nodig vor een keuzevak. Irene kijkt weemoedig toe. Ze gaat er maar bij zitten. Redmar, Timon en Auke discussieren wat. Zo gaat dat, hier in Nijmegen!
24 Januari 2008 - 13:13
Timon:
dat was me wat zeg! nu al legendarisch ons eerste avontuur, later kijken we hier zeker op terug in de trant van: "die eerste dag zette de trend, bij alle volgende dagen diende 24 januari als norm. was het mooier dan die ene woensdag, was het onverwachter ook, want het was vandaag gewoon een grote suprisedag. ik had echt nooit gedacht dat het zo zou worden." Nu goed dan, ik kan haast niet wachten op het volgende avontuur. Waarschijnlijk sta ik vanavond al in Wageningen, echt te gek dat Nederland.
Groeten -
24 Januari 2008 - 13:16
Auke:
Ja, het kan inderdaad niet beter, Timon! Maar het is vandaag donderdag he, niet woensdag. Maar geeft verder niet, op naar het volgende avontuur! -
24 Januari 2008 - 13:18
Redmar:
Sorry ik ben echt bere druk! -
24 Januari 2008 - 13:28
Gideon:
Vet gaaf, vlak na deze gebeurtenissen kwam ik Redmar en Auke tegen in het studielandschap. Wat is de wereld toch klein zeg. Wel voorzichtig doen hoor! -
24 Januari 2008 - 20:56
Dick:
Ik mocht zelfs mee, samen met Timon en Auke naar Wageningen. Alleen hadden zij het zo druk met al dat reizen dat ze niet mee konden om een hapje te eten en die geweldige stad. Het was me een uitje wel, heb nu al zin in de volgende ervaring met ze. Misschien ook wel met Redmar erbij dan... -
25 Januari 2008 - 13:35
Maria DL:
Ongelofelijk. Beleef je eerst dit. Kom je daarna ook nog in Wageningen. Fantastisch! Houd me op de hoogte van jullie belevenissen! -
25 Januari 2008 - 13:37
Jelte Sik:
sjonge jonge!
Ik kijk zo uit om ook eens naar nijmegen te komen. Groningen is niet half zo spannend!
Succes! Wanneer komen jullie weer terug? -
26 Januari 2008 - 00:41
Auke:
Bedankt voor al jullie leuke reacties! Het is toch fijn om zo af en toe wat van het thuisfront te horen... -
27 Januari 2008 - 18:58
Marleen:
Hej Jongens,
Ik denk dat de Mundus kamer een vreemd effect heeft op jullie. Misschien moeten jullie een nuttige bezigheid zoeken voor jullie pauzes ;)