Field Trip
Door: Redmar
Blijf op de hoogte en volg TimonAukeRedmar
01 Februari 2008 | Nederland, Nijmegen
ps. Timon en Auke ik vind het goed om te horen dat jullie het ook zo leuk hebben, maar ik heb het idee dat we een beetje uit elkaar groeien. Ik heb jullie nu al zeker twee dagen niet gezien. Misschien weer een keer snel evraringen uitwisselen?
01 Februari 2008 - 11:13
Timon:
Leuk Redmar! Op de site staat trouwens dat je het ook echt kunt bezoeken. Die mensen rekenen haast al op jullie komst denk ik. Ik vond het overkomen als een moderne en internationale toko, lijkt me enorm!
Ervaringen uitwisselen? Ja, zekers, nice! Een vergaderingetje is wat mij betreft zelfs op zijn plaats.. -
01 Februari 2008 - 14:59
Ons Moeder:
Maar als jullie toch thuis komt, dan staan er nog porsies boerekoolstamp in de vriezer. En rolmops met kadetjes, want das goed als jullie teveel gedronken hebt. -
03 Februari 2008 - 14:18
Jorn:
Ik ben razend benieuwd naar al jullie bevindingen! Kom maar op metdie foto's
04 Februari 2008 - 14:10
Gideon:
Beste mensen,
Ik heb afgelopen zondag ook wat beleefd. Ik was op bezoek in een infrastructureel knooppunt, waar drie spoorwegen, drie waterwegen en vele wegen zich kruisen, namelijk Eefde. De heimat en voormaligwoonplaats van Auke.
Het was lekker weer, hoewel het behoorlijk waaide. Na een wandeling op een der landgoederen in de omgeving van Eefde werd ik door mijn ouders afgezet op het staion van Zutphen en ging weer met de trein naar Nijmegen. -
04 Februari 2008 - 15:13
Auke:
Mooi he, Eefde :). Had even gebeld, dan had ik je een rondleiding door de parel van de net-niet-meer-achterhoek gegeven! -
04 Februari 2008 - 21:41
Timon: